Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--thyfrstehjlp-gdb9v.dk/public_html/wp-content/themes/1.Divi Theme/includes/builder/functions.php on line 4766
Om os - Thy Førstehjælp

Om Thy Førstehjælp

Mit navn er Jørgen Jespersen jeg er 45 år og gift med Anette Jespersen ( modellen på nogle billeder ) vi har delvis 2 og 3 nu voksne børn og bor i Hanstholm.

Min historie og drivkraft: 

Da jeg var 17 år var jeg for første gang på charter ferie, indviteret af moster og onkel, på feriens 3 dag  lejer vi 2 scooter i et par dage og første dag er fantastisk.

Anden dag er det kun onkel og jeg der kører afsted, som to fyre på tur skal vi en anden vej, og vi kommer gennem en tunnel, da jeg kommer ud i lyset igen syntes jeg at se noget i vejkanten lige derefter kommer et svært sving (om der var for meget fart? måske).

Jeg standser og ser mig tilbage, hvordan klarer onkel det/den?

Da stopper min verden han er styrtet jeg ser ham ligge med åben kraniebrud, vi bliver bragt på sygehus.

Siden den dag har jeg været meget intereseret i Førstehjælp og har uddannet mig i det, og har fælgende uddannelser: Udvidet førstehjælp, Sygehjælper, Traumeassitent del1, Faglærer Førstehjælp, Elementær brand instruktør og gerne mere enu i fremtiden..

Særligt for at kunne lære fra mig så andre bedre kan gøre en forskel hvis nu uheldet er ude.

Samarbejdspartnere:

Vejlernes Køreskole

Plantagehuset i Thisted